Найоптимальніші страви для обіду в офісі

nayoptimalnsh-stravi-dlya-obdu-v-ofs

nayoptimalnsh-stravi-dlya-obdu-v-ofs

Працюєте в офісі? Набридло бігати в столовки? Ваш шлунок втомився від бутербродів? Хочете, щоб було ситно та смачно? В нас є кілька влучних порад, які допоможуть позбавитися від цих запитань.

Що взагалі таке цей «ідеальний обід для офісу»? Він не псується при теплих температурах, легко переноситься, його не потрібно розігрівати чи охолоджувати та зручно зберігати. Цей обід позбавлений гострих запахів, які рознесуться офісом. До того він поживний, корисний та активізує роботу мозку.

1. Салат з авокадо:

Усі знають, що для повноцінного функціонування нашого організму – необхідний білок. Тому з нього і розпочнемо.

Для приготування білкової бомби – нам знадобляться відварені яйця, авокадо, помідори чері та зелень. Готувати цей салат легше, аніж ви собі можете уявити! Достатньо нарізати усі інгредієнти, та заправити їх грецьким йогуртом. Після цього страву можна пересипати у ланч-бокс та насолоджуватися ситним обідом.

2. Цитрусовий салат з куркою:

Інший салат в цій підбірці також не затратить багато часу на приготування та готується із простих та доступних інгредієнтів. Як вже зрозуміло із назви, нам потрібна відварена куряча грудка, яку обов’язково необхідно замаринувати у соці лайма.

Далі необхідно потерти капусту та моркву. Заправити їх соком лимона. За той час зайнятися нарізкою зеленої цибулі та кінзи. Усі інгредієнти змішати в глибокій мисці та зблендерувати до однорідної маси. До готового, новоствореного мусу й додається відварена, порізана на кубики, куряча грудка. Для того, аби в салаті було ще більше вітамінів – декоруйте його скибочками апельсину, або ягідками гранату.

Готовий салат перекладаємо у ланч-бокс та несемо в офіс, де вже всі знають, що ви знов королева обідів!

До речі, до обидвох салатів можна підсмажити, або запекти брускети з багету, або сухарики із чорного хліба, які доповнять смак страв та забезпечать ще більшу поживність!

3. Фруктове, або овочеве смузі:

Найсмачніше – на десерт! А хіба буває щось смачніше, аніж смузі з свіжих ягід, соковитих фруктів чи стиглих овочів?

Краса цієї простої страви в тому, що її можна приготувати буквально із всього, що знайдетья у холодильнику! Найкраще використовувати банани, ягоди, натуральні йогурти та медом.

Ще один варіант для тих, хто не має часу готувати для себе завчасно – доставка їжі. Перечисляти плюси такої послуги можна дуже довго. По-перше, в такий спосіб ви отримаєте повноцінний комплексний обід, зможете замовити улюблені гарячі страви та супи. По-друге, це збереже час. Часто сервіси доставки їжі пропонують чудову акцію: при запізненні кур’єра – їжа надається зі знижками. По-третє – доставка відбувається у будь-який куточок вашого міста. Навіть якщо ваш офіс розташований не в центральній локації – не хвилюйтеся! Компанії подбають, щоб ви залишилися ситими.

У Львові всім давно відомо, що якшо доставка обідів в офіс – то Кейтеринг Вишиванка. Тут готують смачну їжу, порційно розділяють її, пакують у контейнери та доставляють в ваш офіс. Обрати меню тут зручно та легко. До того, окрім звичної їжі – тут подають домашню унікальну випічку.

Ознайомлюйся з меню, смакуй та ділися з друзями цінною інформацією!